Recensies

Roedel van 10 honden

Na een stevig gevecht in onze roedel zaten wij met de handen in het haar. We hebben Lenie om hulp gevraagd. Lenie kwam onmiddellijk en heeft de groep geobserveerd. Ze gaf een paar waardevolle adviezen en de rust keerde snel terug. Lenie is deskundig en ziet snel waar de schoen wringt. Ze heeft oog voor hond én baasje. Ze stelde ons gerust en vertelde ook wat we wel goed deden. Mochten we ooit weer hulp kunnen gebruiken dan zal ik haar zeker bellen. We kunnen haar van harte aanbevelen.’

Heidi Jansen, Stichting Erve Knots


Sada de Boxer

Afgelopen week voor de (voorlopig) laatste keer met Sada en Lenie Henrion Verpoorten Tieleman getraind om Sada van haar baknijd af te krijgen.

Na 2 keer een dik half uur oefenen, waarbij Sada netjes moest zitten en ik brokjes in haar bak moest doen en Sada pas op commando de brokjes mocht pakken, kan ik zeggen dat we zeer zeker op de goede weg zitten!

Ook is het tijdens het trainen op een confrontatie uitgelopen tussen die 2, waarbij Sada hulp bij mij zocht haha, maar door de deskundigheid en rust van Lenie kwamen we erachter dat dat puur de onzekerheid van sada is.

Dus nu goed consequent en duidelijk zijn naar Sada toe!!
Waar Sada eerst behoorlijk agressief werd als we alleen al de brokken in de bench zetten, blijft ze nu op commando zitten tot ik zeg, toe maar….

Zo blij dat we Lenie in de arm hebben genomen, DANKJEWEL!!